Gen.G oznamuje partnerství s LG U+

  • 27. 06. 2024 15:00

Globální esportová organizace Gen.G Esports oznámila partnerství s LG U+. Toto partnerství následuje po jejich první spolupráci na oslavu mistrovství světa v LoL v roce 2023. Společně se zaměří na posílení fanouškovské základny a inovaci zákaznické zkušenosti.

Během letní sezóny LCK bude logo LG U+ na dresech profesionálního týmu Gen.G Esports v League of Legends. CEO Gen.G Esports, Arnold Hur, uvedl, že díky datům nasbíraným od jejich hráčů a studentů Gen.G Global Academy mohou nabídnout lepší zákaznickou zkušenost prostřednictvím analytické platformy YOUR.GG.

Členové LG U+'s Uth získají měsíční předplatné Gen.G Crew a přístup k hráčským reportům YOUR.GG. Fanoušci budou moci interagovat přímo s hráči prostřednictvím platformy Gen.G Crew b.stage a získat vstupenky do fanouškovských zón na utkáních. Analýzy her a hráčské reporty budou poskytovány přes YOUR.GG.

Tým Gen.G Esports vyhrál LCK Spring Split 2024, čímž dosáhl čtvrtého vítězství v řadě, a zůstal neporažený na MSI, což byl jejich první mezinárodní titul po sedmi letech. Fanoušci po celém světě nyní s napětím očekávají, zda Gen.G dokáže dosáhnout nevídané Golden Road.

LG U+ spustilo Uth pro zlepšení zákaznické zkušenosti a poskytování přizpůsobených výhod zákazníkům z generace Z. LG U+ provozuje chatovací centrum výhradně pro zákazníky ve věku 20 let a nabízí hodnotné zážitky a akce, které preferují.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.