Gen.G rozšiřuje vzdělávací iniciativy akvizicí platformy League of Legends Your.gg

  • 10. 05. 2024 09:00

V rámci významného kroku k posílení svých vzdělávacích programů získala esportová organizace Gen.G populární platformu pro sdílení dat a vytváření sítí v League of Legends - Your.gg. Cílem této akvizice, která byla oznámena 9. května 2024, je rozšířit zdroje dostupné v Gen.G Global Academy, jejímiž dveřmi prošlo již více než 10 000 studentů.

Integrace pokročilých dat do vzdělávání v oblasti esportu

Společnost Your.gg je proslulá svou komplexní datovou analýzou a technologiemi, které nabízejí personalizované herní poznatky a srovnávání s ostatními hráči. Integrací těchto nástrojů plánuje Gen.g revolučně změnit způsob, jakým jsou rozvíjeny a hodnoceny esportové talenty, včetně studentů i profesionálních hráčů.

Arnold Hur, generální ředitel společnosti Gen.G, vyjádřil nadšení a uvedl: „Nejlepší data a technologie Your.gg ve své třídě v kombinaci s našimi rozsáhlými trenérskými zkušenostmi otevřou nové možnosti vývoje špičkových esportových nástrojů. Tyto nástroje jsou určeny nejen ke zvýšení výkonnosti, ale také ke zdokonalení našich tréninkových metod na všech úrovních naší akademie.“

**Zaměření na přesnost a personalizaci tréninku**

Očekává se, že doplnění schopností Your.gg zavede do tréninku esportu úroveň přesnosti, která odráží sofistikované prostředí, jež je k vidění v tradičních sportech. Min Chang Cha, zakladatel Your.gg a nyní viceprezident pro technologie ve společnosti Gen.G, vyzdvihl holistický přístup nových nástrojů. „Naším cílem je být průkopníkem změny ve způsobu, jakým se v esportech rozvíjí a měří talent, a to tím, že se nezaměřujeme pouze na herní data, ale také na to, jak hráči reagují na koučování a zpětnou vazbu,“ vysvětlil.

Expanze a globální dosah

Závazek společnosti Gen.G rozšiřovat svou vzdělávací nabídku je patrný z probíhajících investic do infrastruktury a mezinárodní spolupráce. Organizace nedávno oznámila plány na otevření nové budovy Gen.G Global Academy, která by měla pojmout rostoucí počet studentů. Kromě toho akademie aktivně rozšiřuje svou globální působnost, což dokazuje nedávná spolupráce s vietnamskou esportovou organizací Team Flash, která společně pořádala esportový kemp v Ho Či Minově Městě ve Vietnamu.

Tato akvizice nejenže posiluje pozici Gen.G v čele esportového vzdělávání, ale také nastavuje nový standard pro výchovu nových talentů v konkurenčním herním světě. Díky jasnému zaměření na trénink založený na datech a globálnímu dosahu je společnost Gen.G připravena nadále zaujímat vedoucí postavení v oblasti inovací a vzdělávání v esportu.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.