Gen.G zničili DRX v nekratší hře splitu a stále neztratili jedinou mapy

  • 28. 06. 2024 18:30

V nedávném zápase LCK mezi Gen.G a DRX se ukázala jasná převaha Gen.G, kteří zvítězili ve dvou zápasech. První hra se stala nejkratší hrou celého splitu. Gen.G v ní ukázali proč se nevyplatí nechávat Canyonovi otevřenou Nidalee.

První hra trvala pouhých 20 minut a 49 sekund, což ji činí nejkratší hrou tohoto splitu v LCK. Gen.G během této doby získali 15 killů oproti 4 killům DRX a zničili 9 věží, zatímco DRX se podařilo zničit pouze jednu. Klíčovými hráči byli Kiin s Kennenem a Canyon s Nidalee, kteří předvedli úžasné výkony a ukázali, proč jsou považováni za nejlepší na světě.

Druhá hra byla o něco vyrovnanější, ale Gen.G opět ukázali svou převahu. Skvělý výkon předvedli Kiin, Canyon i Chovy, kteří dokázali přehrát soupeře. DRX se snažili vrátit do hry, ale Gen.G jim nedali šanci a vítězství si pojistili. Skočili už tak na skóre 6-0 a 12-0 na mapy.

Fanoušci diskutovali o výkonech jednotlivých hráčů a těší se na další zápasy, ve kterých doufají, že Gen.G udrží svou vítěznou sérii. Tento zápas jen potvrdil, že Gen.G jsou pravděpodobně nejlepším týmem na světě a budou i nadále dominovat v LCK.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.