Geniální hráč ovládá hru pomocí Rubikovy kostky – a dosahuje skvělých výsledků

  • 20. 06. 2024 21:30
Zdroj titulní fotografie: New Scientist

Hraní videoher s nejrůznějšími nepravděpodobnými předměty je trendem již delší dobu. Nyní jeden z fanoušků CS2 přišel s ultimátní hádankou - jak hrát hru s Rubikovou kostkou.

Tvůrce obsahu s příhodným názvem The Unlimited Guy se 15. června podělil o video, na kterém hraje CS2 pomocí Rubikovy kostky. Hráč chodí a kostku všelijak přehazuje, aby se mohl pohybovat a střílet, a dokonce se mu podařilo v režimu Deathmatch podařilo skórovat poměrně dosti zabitími. Ačkoli není jasné, co přesně s kostkou udělal, aby vše fungovalo, zdá se, že pohyb byl vázán na tlačítka, zatímco střelba se provádí převracením pravého segmentu.

Navíc CS2 není první hra, kterou The Unlimited Guy hrál s použitím Rubikovy kostky. Téhož dne 15. června YouTuber nahrál sám sebe, jak hraje Fortnite se stejným ovladačem, a dokonce se podrobněji rozepsal o tom, jak ji sestrojil. Video je stejně jako to předchozí poměrně krátké, ale geniální YouTuber v něm nachází úspěch i ve vlajkovém titulu společnosti Epic Games. I když si nevede tak dobře jako v Deathmatchi v CS2, podařilo se mu urvat hned několik zabití, i když to vyžaduje spoustu manévrování a pohrávání si se samotnou kostkou.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.