GLORE mění toplanery, jak na běžícím páse, zahrál si za ně i účastník Worlds

  • 27. 06. 2024 00:10

Split začali s Kulvasem, ale v polovině sezony jsme je mohli pozorovat ve spodní části tabulky. To znamenalo jediné, GLORE budou potřebovat změny. Nikdo jich asi tolik nečekal, v týmu se vystřídala hned pětice toplanerů, mezi nimi i účastník světového šampionátu.

Když půjdeme chronologicky ve změnách toplanerů, tak před splitem odešel EdbyK do eSuby a místo něj přišel Kulvas. Český toplaner vydržel více než půlku splitu a pak se ho GLORE rozhodli vyměnit.

Na první sérii v EU Pro League (EPL) si přišel proti Back2TheGame zahrát toplaner Lenom, který obě mapy společně s GLORE prohrál a tak se ho GLORE, v čele s Intralexem, rozhodli pustit a zkusit jinou variantu.

V české první lize si pak zahrál Němec dejan1, se kterým sice GLORE porazili OGC Esports, ale ani on v týmu dlouho nevydržel. Bylo to přesně jednu.

Po výhře nad OGC se pak k týmu přidal StarScreen, kterého si můžete pamatovat z Instanbul Wildcats, se kterými se dostal na Worlds. Turecký hráč vypadal v souboji s Melonikem dost dobře, stejně jako celé GLORE, ale nakonec to nestačilo ani na jednu hru a tak i StarScreen v týmu končil.

Nyní v GLORE na toplane můžeme vidět Švéda Kakana, který minulý rok skončil třetí v GLL. GLORE s ním prozatím neprohráli jedinou hru a tak zůstává otázka: Dočkáme se další změny, nebo je sestava finální? Těžko říct, každopádně pokud GLORE chtějí bojovat o Play-offs, tak musí porážet týmy z aktuální TOP4.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.