GuadiaN je zpět! Nastoupí však jako trenér zbrusu nového týmu BC.Game

  • 26. 06. 2024 13:45
Zdroj titulní fotografie: BC.Game

Ladislav „GuardiaN“ Kovacs oznámil svůj návrat na scénu jako trenér nového týmu BC.Game. V současné době se soupiska týmu teprve tvoří a bude oznámena do konce června. GuardiaN, který je známý jako jeden z nejlepších sniperů v CS, se rozhodl přejít na trenérskou dráhu poté, co na konci roku 2022 ukončil svou hráčskou kariéru v Sampi.

V komentáři pro HLTV Kovács uvedl, že sestavuje tým z hráčů, kteří dosud neměli možnost hrát ve svých optimálních rolích a zaslouží si více šancí ukázat svůj skutečný potenciál. Je přesvědčen, že díky svým bohatým zkušenostem z CS světa je bude schopen vést a podporovat na jejich cestě k dosažení toho nejlepšího.

GuardiaN prozradil, že mu chvíli trvalo, než se představil jako trenér, ale je připraven předávat své znalosti a dovednosti novým hráčům. Zdůraznil, že je z nové výzvy nadšený a hodlá pracovat se stejným zaujetím, jako když byl hráčem.

Zdůraznil také, že si v počáteční fázi nestanovuje konkrétní cíle, protože je to pro něj zcela nová cesta. Jeho hlavním cílem zůstává dosáhnout co nejlepších výsledků a ospravedlnit důvěru organizace.

BC.Game se snaží vytvářet příznivé prostředí pro hráče a kvalifikaci do hlavní soutěže považuje za bonus. Organizace chce, aby tým hrál na vysoké úrovni, zlepšoval se a užíval si hru.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.