Hitpoint Masters mají za sebou první den, Parakeet překvapili

  • 04. 06. 2024 14:00

V pondělí nám odstartoval letní split Hitpoint Masters. Do sezony vstupují znovu jako největší favorit Entropiq, ti to potvrdili i v zápase proti BRUTE. Čistý výkon pak předvedli španelští Parakeet Gaming, kteří přejeli eSubu. Zápas "DNE" nám přinesli DNE a UNiTY. Výhru vzali podle předpokladů i GLORE.

Hned start Hitpoint Masters ukázal všem, že nás tenhle split bude bavit. Viděli jsme souboj UNiTY a Dynama Eclot, který překonal 40 minut a přelýval se ze strany na strany. Byli to ale hlavně Defflok a Pschybyl, kteří předvedli fantastický výkon a dovedli UNiTY k tomuto důležitému vítězství.

V druhém duelu se pak utkal nováček ligy Parakeet Gaming s historicky nejlepší organizací, eSubou. A španělská organice s Ady a R0bbedem řádila. eSuba nestačila prakticky nikde, za zmínku stojí výkon Edbyka na Jaxovi, ale mimo toplane to byla fantazie od Parakeet a ti tak začínají ligu se skóre 1:0.

V dalším souboji na sebe pak narazili také GLORE a OGC Esports, souboj měl jasného favorita, který ale začal tápat, když šlo o ukončení hry. Blízko k ukončení pak byla i dvojice Saethra a Dawon, které se to těsně nepovedlo. Naštěstí pro GLORE, OGC už nenašli možnost k ukončení.

Poslední souboj měl být utkáním dvou nejlepších týmů, alespoň papírově. Celý zápas mezi Entropiq a BRUTE byl v režii obhájců titulu a Spooky byl tím rozdílovým hráčem. Další kolo nás čeká hned v úterý a sledovat ho můžete od 16:00 na Twitchi Hitpointu

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.