Hráči se shodli, že tato superhvězda Counter-Strike je nejlepším hráčem FPS všech dob

  • 21. 05. 2024 15:00
Zdroj titulní fotografie: Shroud / Twitch

V průběhu let se v FPS hrách utkalo mnoho talentovaných hráčů. Když se však objevila diskuse o tom, kdo je nejlepším hráčem FPS v historii, komunita se shodla na jedné proslulé osobnosti.

Dne 21. května se hráči sešli na X, aby diskutovali o „nejlepším hráči FPS, který se kdy dotkl myši“. Účastníci se zmínili o tom, jak je těžké vybrat jen jednoho, a mnozí komentátoři uvedli hned několik jmen. Mezi odpověďmi se objevilo jedno jméno, které zmínili téměř všichni, a to bývalý profesionál ve hrách CS:GO a VALORANT, Shroud.

Na jednu nezávislou hru je mnoho těch nejlepších, jistě. Ale jedinou odpovědí je Shroud. Dosáhl vrcholu v KAŽDÉ fps hře, kterou kdy hrál. Poté, co odstoupil ze soutěže, nám právě daroval roky vrcholů,“ zněl jeden z předních komentářů.

Shroud začal svou profesionální esportovou kariéru v CS:GO v roce 2013 a byl aktivním hráčem až do srpna 2017, kdy byl posazen na lavičku a přesunul se ke streamování. Od té doby odehrál ve svých vysíláních stovky her, včetně VALORANTu, kde se stal skutečně výjimečným. Shroud byl ve VALORANTU natolik talentovaný, že si ho dokonce vybrali Sentinels pro VCT 2022 Last Chance Qualifier. Bohužel pro ně však v této soutěži nedošli daleko.

Shroud samozřejmě není jedinou osobou zmíněnou v diskuzi. Další zmínili profíky nebo streamery jako Tfue, Aceu, Ninja, TenZ, KennyS, s1mple a mnoho dalších. Mnoho uživatelů také uvedlo, že bude zajímavé sledovat, co tito hráči budou dělat, až odejdou do důchodu. Pokud jde o Shrouda, lidé jsou ohromeni, že je stále na vrcholu mnoha FPS hrách, přestože odešel ze soutěžní scény.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.