Humanoid: "Nechceme dostat stomp, jak se to povedlo Americe"

  • 07. 05. 2024 12:30

Marek "Humanoid" Brázda, midlaner týmu Fnatic, promluvil o svých cílech na MSI 2024 po úspěšném postupu do hlavní fáze turnaje. Prozradil své pocity o zápasech s Top Esports a GAM Esports a podělil se o ambice týmu proti asijským gigantům.

Po nedávném postupu do hlavní části Mid-Season Invitational (MSI) 2024 se český midlaner Marek "Humanoid" Brázda z Fnatic otevřeně vyjádřil k výkonu svého týmu a očekáváním do dalších her.

V rozhovoru s Dawidem "Clonemeisterem" Laskowskim Humanoid upozorňoval na klíčový zápas proti Top Esports, který byl těsnější, než mnozí očekávali. "Myslím, že Top Esports jsou dobří, ale ne neporazitelní," řekl Humanoid. "Zápasy mohly skončit jakkoliv a já věřím, že je příště můžeme porazit."

Humanoid také zmínil nedávnou odvetu s GAM Esports, kde Fnatic potvrdili roli favorita. "Připravovali jsme se stejně jako minule, i když nás trochu překvapili Nocturnem a Oriannou," poznamenal. Diskuse se stočila k výkonům jeho spoluhráčů, zejména na botlane, která podle něj hraje v současné meta velmi dobře, přestože někdy může jeden jejich špatný moment rozhodnout celou hru.

Marek Brázda ještě v rozhovoru zmínil, že nechtějí dostat stomp, stejně jak Amerika. Každý, kdo viděl souboj FlyQuest proti PSG Talon, tak jistě ví, jak dopadl seed 2 z NA. Fnatic se za určitých okolností mohou potkat s druhým americkým týmem a tam ukázat, jaký region je lepší.

O své formě na mezinárodní scéně Humanoid prohlásil: "Možná jsem na mezinárodních turnajích více nadšený, ale nevidím v tom zásadní rozdíl." Na závěr přiznal, že hlavním cílem Fnatic na MSI je ukázat silné výkony proti týmům z Asie a pokusit se porazit každého soupeře, včetně těch nejsilnějších.

*"Chceme dojít co nejdál, hrát agresivně a jistě,"*uzavřel Humanoid s úsměvem, přičemž naznačil, že se těší na případné střetnutí s další evropskou nadějí, týmem G2.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.