Inside Games si se skóre 0-10 zajistili poslední místo v Hitpoint Challengers

  • 24. 06. 2024 19:10
Zdroj: Inside Games Twitter

Desáté kolo Hitpoint Challengers bylo i poslední šancí Inside Games se vyhnout poslednímu místu v Hitpoint Challengers. Do české druhé ligy vstoupili se skóre 0-9 a následoval bootcamp, který měl týmu pomoci se zvednout. To se ale nestalo a Inside Games si prohrou proti Diversion Gaming zajistili poslední pozici v Hitpoint Challengers.

Organizace Inside Games vstoupila do splitu hned se čtyřmi změnami v sestavě, když se spojila s týmem H3ARTS. Poslední místo na jaře mělo být minulostí a tým měl v plánu bojovat o vyšší pozice.

Očekávání zůstala nenaplněna a Inside Games se stali prvním týmem v historii druhé ligy, který nebral jediné vítězství v první polovině splitu dvakrát za sebou. Celkové skóre 0-14 v prvních polovínách splitů od začátku letošního roku mluví asi za vše.

Do druhé poloviny sice vstupovali stále s nadějí na vyhnutí se sestupovým bojům, ale ta rychle vyhasla. Prohry s Maverix a EXILE je posunuli na skóre 0-9 a čekalo je utkání s Diversion Gaming, kteří byli nejblíže k ING se skóre 3-6.

Do utkání měli jít jako úplně nový tým. Měl jim pomoct bootcamp, na kterém byli tento víkend. Sama organizace k tomu napsala:"Máme i trochu potrénováno. Tak snad dneska!" Bohužel pro ING ani bootcamp nepomohl a tak jsou se skóre 0-10 bez naděje na lepší pozici.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.