Izraelský hráč Spinx se pravděpodobně chystá do Vitality

  • 28. 07. 2022 10:40

Na CS scéně momentálně probíhá takzvaná okurková sezóna. Období, kdy týmy nejčastěji mění své sestavy, jelikož zrovna neprobíhají žádné významné turnaje a je tu i ten časoprostor pro následné důkladné sehrání se se zbytkem sestavy pro co nejefektivnější gameplay v nadcházejících velkých turnajích, které nás čekají na podzim.

V nedávných spekulací se šušká, že by právě izraelský rifler, aktuálně hrající za tým ENCE, mohl v nadcházejících dnech migrovat právě do francouzského týmu Vitality, který už nějakou dobu hledá hráče, aby přeobsadil svého aktuálního entry fraggera Kevina "misutaaa" Rabiera na své soupisce. Informují o tom portály 1pv.fr a dexerto.com.

Jak si dosud vedla momentální sestava Vitality ?

Aktuální sestava Vitality vznikla na začátku roku, a to smícháním francouzských hráčů Vitality, Dana “apEX“ Madesclaire, Mathieu “ZywOo“ Herbauta a misutaaa, s Dány z Astralis, Peterem “dupreeh“ Rasmussenem, Emilem “Magisk“ Reifem a Dannym “zonic“ Sørensen, avšak nenabídla výsledky takové, které všichni očekávali.

Dosud, kromě finále na BLAST Premier Spring, francouzská organizace nezaznamenala, že by se její aktuální sestava posunula za skupinovou fázi turnajů, které doposud hrála. Po relativně překvapivých neúspěších na Majoru v Antverpách, IEM v Katovicích a IEM v Kolíně nad Rýnem je na pořadu dne změna s cílem přidat na soupisku více palebné síly.

Aktuální hráč ENCE Lotan “Spinx“ Giladi je už od prvního dne hlavním chtíčem Vitality a podle nedávných spekulacích, podloženými různými náznaky z různých zdrojů, opravdu vše nasvědčuje tomu, že Izraelec se s největší pravděpodobností zanedlouhou dobu objeví právě na soupisce francouzského týmu Vitality.

Od dupreeho príchodu sa Vitality veľmi nedarí

Od dupreeho príchodu sa Vitality veľmi nedarí Source: PGL
Jaký by měl přestup vliv na CS scénu ?

Pokud by se tento přestup opravdu potvrdil, Team Vitality by tímto udělal významný převrat na evropské a světové scéně, a to právě podpisem 21 letého hvězdného hráče, který si za poslední rok a půl pod týmem ENCE nevedl vůbec špatně, ba naopak předváděl opravdu hodně kvalitní csko a se zbytkem sestavy Vitality by mohlo vzniknout něco, co by následně v budoucnu mohlo konkurovat aktuální světové špičce. Organizace by tímto vlastně ve výsledku opustila svou francouzskou vlajku, kterou nosí již od roku 2018 s její příchodem na CS scénu. Byl by to zároveň zlomový bod pro francouzskou CS scénu jako takovou.

Co by ztráta izraelského riflera znamenala pro tým ENCE ?

Na straně druhé, tým ENCE by ztratil svou klíčovou součást své aktuální sestavy, avšak už v minulosti se ukázalo, že Spinx nebyl pro tým ENCE zas tak úplně nepostradatelný. Například Janusz "Snax" Pogorzelski ho dokonale nahradil na IEM Dallas a ve výsledku tým ENCE zde skončili na krásném druhém místě.

Zostava Vitality by mohla vyzerať nasledovne:

Mathieu "ZywOo" Herbaut
Dan "apEX" Madesclaire
Emil "Magisk" Reif
Peter "dupreeh" Rasmussen
Lotan “Spinx“ Giladi

Danny "zonic" Sørens - tréner

Kévin "misutaaa" Rabier - na lavičke

Zdroj titulnej fotografie:Twitter/ENCE

Spinx by mal byť na odchode z ENCE

Spinx by mal byť na odchode z ENCE Source: ENCE

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.