Jackspektra oficiálně pokračuje v Heretics, příští rok si zahraje LEC

  • 18. 11. 2022 11:30

Už necelé dva týdny uplynuly od konce světového šampionátu v League of Legends, od jeho konce se Twitter jen hemžil spekulacemi o různých přestupech a prodloužených smlouvách. Pro novináře to byl úrodný měsíc, nyní už přichází oficiální oznámení týmů.

Vítězové EU Masters Team Heretics přichází do LEC, jako náhrada za Misfits Gaming, kteří jim prodali svůj LEC slot. Fanoušci tohoto španělského týmu čekají už jenom na oznámení sestavy. První větší oznámení přišlo včera.

Jackspektra pokračuje!

Pro norského marksmana Jackspektru to byl neuvěřitelný rok s Heretics. V první polovině roku to byl právě on, kdo držel svůj tým nad vodou. V polovině roku odešel Satorius a přišel iBo a týmu se najednou začalo dařit.

Podařilo se jim vyhrát španělskou ligu, EU Masters a následně i zimní turnaj ve Španělsku. Jackspektra zářil a to vyústilo v to, že ho včera Heretics oznámili jako svého nového LEC marksmana. Reakce fanoušků jsou hlavně pozitivní a bude tak hlavně na Jackovi, jestli jim ukáže, že patří do LEC.

LEC Wooloo o něm dokonce napsal, že bude patřit mezi tři nejlepší AD Carry hráče v LEC. Kdo Nora doplní bude známo už v dalších dnech, ale nikdo z jeho bývalých spoluhráčů to zřejmě nebude.

Zdroj úvodní fotografie: Lol Esports, Riot Games

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.