„Je to jako kdybych klouzal po sněhu,“ komentuje ScreaM při problému adaptovat se s CS2

  • 29. 05. 2024 12:00
Zdroj titulní fotografie: HARA AMORÓS / RIOT GAMES / LVP

Přestože Counter-Strike 2 vyšel už téměř před rokem, stěžování si na něj je stále stejně populární. Jeden z bývalých CS:GO a současných VALORANT profesionálů, ScreaM, streamoval 25. května, přičemž okomentoval movement ve hře.

ScreaM uspořádal krátký stream několika zápasů na FACEITu, přičemž jeden z nich odehrál na Dust2. Po smrti na A bombsite měl hráč, kterému se svého času říkalo „stroj na headshoty“, krátkou tirádu o pohybu v CS2, tvrdící, že něco není v pořádku a že má problémy se s tím adaptovat.

Pohyb v téhle hře je tak divný, brácho. Je to spíš problém s pohybem. Mám pocit, že když se hýbu, tak kloužu. Nezastaví se to. V CS:GO, když se hýbeš, tak se to zastaví, víš? To je to, co cítím, když se pohybuju, je tam malá věcička, která se pohybuje víc, než chci,“ řekl ScreaM. Ve stejném klipu přirovnal pohyb v CS2 k pohybu na sněhu.

Belgičan není ve svých pocitech sám. Hráči si již podobně stěžovali, zejména po vydání hry v září loňského roku. Od té doby však Valve problémy s pohybem řešila pomocí patchů. Hráči navíc připustili, že tento rozdíl v pohybu je pravděpodobně důsledkem vydání CS2, kde bylo téměř vše vyhlazeno nebo upraveno. I když se pohyb oproti CS:GO oficiálně nezměnil, komunita ohledně něj zažila Mandelův efekt a věřila, že to tak nějak je.

Klip se rychle dostal na Reddit, kde hráči většinou nesouhlasili se ScreaMem. Jeden z komentářů poukazoval na to, jak se Belgičan „vůbec nedokázal přizpůsobit“, kvůli čemuž v roce 2020 přešel na VALORANT. Další zdůraznil, jak jsou pohybové úpravy spíše v hlavách lidí než ve hře samotné. „Osobně si opravdu nemyslím, že by se pohyb tolik lišil. Spíš v hlavách lidí,“ napsali.

Adil "ScreaM" Benrlitom, known as the "Headshot King" of CSGO commenting about the movement of CS2 with a career spanning numerous top-tier teams, ScreaM has consistently demonstrated his skill and adaptability. I agree with Scream the movement feels so off. What do you guys think?
byu/Gilborg inGlobalOffensive

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.