Je možné, že Faker skrývá své zranění zápěstí?

  • 18. 05. 2024 13:55

Je možné, že legendární hráč League of Legends Faker skrývá vážné zranění zápěstí, což vzbuzuje obavy fanoušků o jeho zdraví a výkonnost. Pochybnosti jenom umocňuje to, že při odchodu ze zápasu proti G2 bylo vidět, jak si silou snaží masírovat zápěstí třese s ním. Může jít o návrat zranění z minulého roku?

Fanoušci spekulují, že nedávné chyby ve Fakerově gameplayi naznačují problémy se zápěstím. Komunita vyjadřuje obavy o Fakerovo zdraví a naléhá na něj, aby dal přednost svému zdraví před hrou. Diskutuje se také o možnosti, že by Faker mohl kvůli svému stavu odejít do důchodu nebo si vzít čas na pauzu od hraní.

Fakerova mlčenlivost ohledně jeho problému se zápěstím by mohla být snahou vyhnout se vnímání, že si dělá výmluvy za špatné výkony. Navzdory možným zdravotním problémům je jeho odhodlání a vytrvalost ve hře zřejmá.

Fanoušci však mají obavy o důsledky dlouhých hodin tréninku na jeho fyzické zdraví a přemýšlejí o nutnosti odpočinku, aby se předešlo dalšímu poškození. Je totiž možné, že minulý rok nedošlo k úplnému vyléčení a Faker se předčasně vrátil do zápasového zápřahu a zranění se tak mohlo obnovit. Jestli však jsou spekulace pravdou se dozvíme až po skončení MSI.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.