Jeden z hráčů byl zadržen a trvale zabanován FACEITu poté, co ukradl SSD disk na turnaji IEM Dallas

  • 06. 06. 2024 10:00
Zdroj titulní fotografie: Dust2.us

Podle zdrojů serveru Dust2.us byl Adam „nbgee12“ Zanzoul zadržen úřady na veletrhu IEM Dallas 2024 31. května v brzkých ranních hodinách poté, co se vloupal do areálu a ukradl několik SSD disků určených pro hráče. Bývalý člen týmu Elevate Standin byl za své činy během víkendu vyloučen z akce a trvale zabanován na platformě FACEIT.

nbgee12 se přiznal, že získal přístup do nestřeženého produkčního zázemí, kde se mu podařilo ukrást SSD disky Jakeovi „Stewie2K“ Yipovi, Nikolovi „NiKo“ Kovačovi a Guyovi „NertZ“ Iluzovi.

V době zveřejnění byl obrázek nbgee12, který údajně drží SSD Stewie2K, zveřejněn na Discordu lidmi, s nimiž nbgee12 streamoval. Dust2.us potvrdil, že SSD odpovídá těm, které byly použity na IEM Dallas 2024.

Po dlouhé řadě incidentů spojených s hráči má nbgee12 trvalý zákaz soutěžit na nejpoužívanější NA platformě. Předchozí incidenty zahrnují trvalý ban za obcházení banu na ESEA, ban ve FACEIT Pro League za pokus o matchfishing v kvalifikaci FPL-C a historii urážlivého a neprofesionálního chování online i osobně.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.