Jensen přiznává: Podcenili jsme soupeře v play-inech MSI 2024

  • 06. 05. 2024 16:00

Po neúspěšném střetu s týmem PSG Talon v play-inech na MSI 2024, midlaner Jensen z týmu FlyQuest otevřeně přiznal, že jejich tým soupeře nepovažoval za dostatečnou hrozbu. Tato nepřístojnost vyústila v jejich brzké vyřazení z turnaje.

FlyQuest jsou po prohře s PSG Talon definitivně mimo hru na MSI 2024. Midlaner Jensen ve svém nedávném rozhovoru s Ashley Kang přiznal, že jeho tým podcenil tchajwanské soupeře po tom, co je porazili ve svém úvodním zápase. "Když prohraješ, naučíš se z toho více než z vítězství," komentoval Jensen situaci a dodal, že se FlyQuest po prvním vítězství nevěnovali dostatečnou pozornost odhalení chyb, což je nakonec stálo postup.

PSG Talon se z prvního střetu poučil a ve druhém zápase již předvedl mnohem lepší výkon. Zatímco FlyQuest se posunuli do kvalifikačního zápasu, kde byli poraženi týmem T1 a poté se střetli s PSG znovu, PSG Talon ukázali, že si z předchozích chyb vzali ponaučení. Jensen zdůraznil, že FlyQuest nevěnovali dostatek pozornosti objectivům, což mělo za následek jejich neúspěch v sérii.

Nyní, když se FlyQuest vrací domů, týmy jako PSG Talon, T1, Fnatic a Top Esports postupují do vyřazovací fáze turnaje. MSI 2024 bude pokračovat 7. května, kde se očekávají další napínavé zápasy. Tato zkušenost přinesla pro tým FlyQuest tvrdé lekce, ale také příležitost k reflexi a zlepšení do budoucích soutěží.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.