Keria o zápase proti TES: Chyby v analýze patche, upravené taktiky a zlepšení T1

  • 05. 10. 2024 12:10

Po vítězství T1 nad PaiN Gaming v druhém kole swissu na Worlds 2024 poskytl support T1, Keria, rozhovor korejským médiím, kde se rozpovídal o problémech v zápase s TES a o tom, jak tým přistupoval k nápravě chyb.

V zápase proti TES T1 narazili na problém s vlastní analýzou aktuálního patche. "Naše priority picky byly špatně nastavené," přiznal Keria. Po prohře tým okamžitě přešel do tréninkového módu a upravil několik klíčových strategií. "Díky tomu jsme dneska dosáhli lepšího výsledku," řekl Keria s tím, že po včerejších chybách se jim podařilo najít správný směr.

Jedním z hlavních témat rozhovoru bylo neustálé swapování linek, kterou T1 zkoušeli v posledních zápasech. "Ve scrimech jsme často hráli se swapy linek, což může vést k tomu, že klasický laning není tak plynulý," uvedl Keria. V zápase proti PNG se však T1 vrátili k tradičnímu stylu, což podle Keriho přineslo zlepšení v jejich hře.

Keria také přiznal, že tým začíná lépe chápat aktuální patch a neustále pracuje na zlepšování komunikace a strategie, zejména v oblasti lane swapů. "Když se podívám na naše výkony během Worlds, myslím, že jsme se v této oblasti hodně zlepšili," dodal.

Co se týče cílů T1 na letošních Worlds, Keria je jasný: "Mým cílem je samozřejmě titul," řekl. Navzdory neúspěchu proti TES zůstává odhodlaný a věří, že tým má před sebou ještě spoustu prostoru pro zlepšení.

Na závěr poslal vzkaz fanouškům, kterým chce ukázat, že T1 se od letního splitu zlepšují a udělají vše pro to, aby jim na Worlds udělali radost. "Chci rychle projít swiss stage a uklidnit fanoušky," zakončil rozhovor odhodlaně Keria.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.