Keria ukradl Zeusovi Pentakill, T1 jsou jednu hru od postupu

  • 01. 05. 2024 15:10

Světoví šampioni z minulého roku vstoupili do šampionátu jako jasní favoriti. Čekala je jednička z latinské ameriky Estral Esports. V zápase se hodně ukazovalo, že oba týmy chtěly mít hlavně zábavu. Ať už T1 nebo Estral esport a pro nezaujatého diváka šlo o zábavné lolko na ne tak vysoké úrovni.

Už v první hře jsme mohli vidět, jaký je rozdíl mezi týmy. T1 začali s laneswapem, ten vyšel skvěle. T1 se dostal do několikatisícového vedení jenom díky farmě a věžím. Na killy ale v jeden moment dokonce i prohrávali v poměru 6-7.

Estral v této hře sice zvládli vzdorovat déle než MAD Lions v posledním roce, ale nestačilo to a tak se šlo rovnou do druhé hry. V druhé hře lze ocenit snahu, kterou do toho Estral dali. Ve třetí minutě vedli už o tisíc goldů a vypadalo to nadějně.

Bohužel jsou T1 o několik úrovní výš, než kde je aktuálně jihoamerické League of Legends tak dokázali vedení stáhnout, vyrovnat a následně i otočit na svojí stranu. Ocenit se hlavně musí výkon Josedeoda, který zvládl konkurovat Onerovi a nacházet playe.

Nakonec to byl Oner, kdo měl poslední slovo. V rozhodujícím teamfightu si připsal Quadrakill, o Pentu ho připravil support Keria. Po dnešním výkonu je vidět, že pokud T1 chtějí vyhrát, tak mají ještě hodně co zlepšovat.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.