Klíčenky a možnost přizpůsobit si agenty? Dle uznávaného dataminera již brzy v CS2

  • 17. 06. 2024 11:36
Zdroj titulní fotografie: Gabe Follower

Podle známého dataminera Gabea Followera společnost Valve aktivně pracuje na zavedení nových funkcí pro přizpůsobení agentů v CS2. Na své stránce X se podělil o několik zajímavých informací, které mezi fanoušky hry vyvolaly živou diskusi: „Myslím, že vývojáři CS2 vytvářejí skiny pro oblečení a klíčenky. Je důvodem absence frakcí na mapě to, že agenti budou přizpůsobitelní? Více informací v dalším videu.

Tato zpráva přináší hráčům vyhlídku na významné změny, na které se dost možná můžeme těšit. Možnost přizpůsobit si agenty oblečením a klíčenek může postavám dodat jedinečný vzhled. Mohlo by se také jednat o skvělý doplněk ke stávajícímu systému skinů zbraní, díky němuž bude paleta přizpůsobitelnosti ještě pestřejší.

Absence frakcí na mapě, kterou zmiňuje Gabe Follower, by mohla naznačovat masivní změnu struktury hry. Možnost přizpůsobit si agenty pravděpodobně znamená, že si hráči budou moci vytvořit vlastní unikátní postavy, které nebudou vázány na tradiční frakce.

Video Gabea Followera pravděpodobně vnese trochu světla do chystaných aktualizací a novinek v CS2 a také může naznačit, jak budou nové možnosti přizpůsobení implementovány.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.