Komunita CS touží po návratu legendárních map – Cache, Train a další favorité v kurzu

  • 05. 09. 2024 15:45
Zdroj titulní fotografie: Blade64x / Steam Workshop

Na Redditu proběhla anketa mezi komunitou, aby se zjistilo, které staré mapy jim chybí nejvíce. Z výsledků vyplynulo, že mezi nejoblíbenějšími mapami dominují mapy Cache a Train. Tyto mapy jsou často zmiňovány jako oblíbené nejen při příležitostném hraní, ale i v profesionálních zápasech. Hráči zdůrazňují, že tyto mapy byly velmi dobře hratelné, a mnozí doufají, že se vrátí v budoucích aktualizacích.

Kromě Cache a Train mnoho hráčů zmiňuje také Cobblestone a Assault. Jeden z uživatelů pod přezdívkou „ArealOrangutanIswear“ poznamenal, že mapa Assault byla značně nevyvážená, ale přesto zanechala příjemné vzpomínky. Tato mapa je často spojována s nostalgickými okamžiky hry, kdy její specifičnost a složitost dodávala hře jedinečnost.

Ne všichni si pamatují jen ty nejoblíbenější mapy. Účastníci ankety jsou nostalgičtí i po méně známých, ale zvláštních mapách. Například byly zmíněny mapy jako Aztec, Militia, Agency, Insertion II, Prodigy, Season a dokonce i Italy. Hráči poznamenávají, že tyto mapy měly svou vlastní unikátní atmosféru a vyžadovaly speciální strategii, což z nich činilo jedinečné zážitky.

Which old CS map you miss the most?
byu/samekrikl incs2

Komunita CS aktivně diskutuje o možnosti návratu některých starých map do nové verze hry – Counter-Strike 2. Hráči doufají, že Valve vyslyší jejich přání a přidá jejich oblíbené mapy v budoucích aktualizacích nebo speciálních událostech. Tyto mapy se staly nedílnou součástí historie hry a mají velký význam pro mnoho hráčů.

Přestože Valve dosud neoznámilo žádné plány na návrat starých map, anketa na Redditu ukazuje velký zájem komunity o tuto myšlenku. Existuje možnost, že vývojáři zahrnou aktualizované verze těchto map v budoucích aktualizacích nebo je vydají ve speciálních herních módech, což by nové generaci hráčů umožnilo zažít tyto legendární mapy.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.