Konec bezplatných Prime účtů! Pokud jste v CS:GO vlastnili Prime, po zapnutí CS2 jej již neobdržíte

  • 24. 05. 2024 16:15
Zdroj titulní fotografie: BLAST

Na Redditu se nedávno objevil příspěvek, kdy se uživatel po třech letech vrátil k novému Counter-Strike 2 a zjistil, že nemá status Prime, ačkoli v jeho profilu jsou medaile a odznak o vykazující aktivní Prime status.

Obrátil se tak obratem na technickou podporu služby Steam a poté, co o svém problému informoval, obdržel od podpory následující odpověď:

Od 10. května 2024 nebudou mít hráči, kteří poprvé spustí hru Counter-Strike 2, status Prime, pokud předtím získali bezplatnou licenci statusu Prime díky hraní hry CS:GO.

Upozorňujeme, že na podpoře služby Steam nemůžeme obnovit bezplatné kopie statusu Prime. Prime Status lze zakoupit ve hře nebo v obchodě Steam Store.

Na základě této odpovědi můžeme pochopit, že ti, kteří dříve získali Prime Status jednoduše tím, že dosáhli určité úrovně přechodem na CS2, Prime Status neobdrží a budou si jej muset zakoupit ve hře nebo prostřednictvím obchodu Steam Store.

Jeden z uživatelů, který si přečetl odpověď od podpory služby Steam, naznačil, že počet nevyužitých Prime účtů odstraňují proto, aby je lidé nemohli levně prodat a aby si je koupili cheateři, kteří chtějí hrát CS2.

For those who told me to contact steam support, this is their reply. Can't believe
byu/_Ble_Pen_ inGlobalOffensive

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.