Kryt na mobil na motiv Case Hardened s možností získat vzácný Blue Gem? Komunita se bouří!

  • 12. 07. 2024 14:15
Zdroj titulní fotografie: dbrand

Velký výrobce mobilního příslušenství, dbrand, zahájil prodej nové série skinů nazvané „Case Hardened“. Tato kolekce nabízí zákazníkům nejen stylové designy, ale také unikátní příležitosti získat vzácný Blue Gem. Zakoupením běžného balíčku za 29,95 dolarů mají zákazníci zaručený skin s přizpůsobeným vzorem a 3,2% šanci na získání Blue Gem patternu.

Dříve dbrand nabízel možnost zakoupit Blue Gem přímo za 300 dolarů, ale společnost tuto možnost odstranila a upřednostnila randomizaci. Rozhodnutí bylo pravděpodobně inspirováno nedávným historickým prodejem StatTrak AK-47 Case Hardened (Factory New) s 661 vzorem za 1 milion dolarů.

Ceny za Case Hardened se pohybují od 24,95 do 49,95 dolarů v závislosti na jednotce. Kromě toho je možnost zvýšit své šance na získání Blue Gem až o 15 %, a to za cenu 127,99 dolarů.

Reakce komunity hráčů Counter-Strike byla odpovídající, že se jedná o ultimátní „kasino“.

Jeden uživatel s přezdívkou feenloboat pod Ozznyho příspěvek napsal:

Sakra, 130 dolarů za pouzdro na telefon? To není skin pro CS2, je to jenom zaxraný pouzdro na telefon

Nová kolekce skinů od dbrand tak v komunitě vyvolala spoustu diskusí a polemik. Navzdory kritice a obviněním z používání hazardních prvků společnost nadále nabízí svým zákazníkům jedinečné funkce a stylové příslušenství. Otázka, zda stojí za to riskovat kvůli získání vzácného vzoru, je ponechána na zvážení každého kupujícího. V každém případě se dbrand podařilo upoutat pozornost a vyvolat zájem o své výrobky, čímž ve světě příslušenství pro mobilní zařízení vytvořili pocit nepředvídatelnosti a exkluzivity.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.