Legenda CS 1.6 se vrací! Dennis „walle“ Wallen zakládá vlastní tým s cílem ovládnout scénu

  • 08. 07. 2024 18:15
Zdroj titulní fotografie: kuriren

Dennis „walle“ Wallen, legenda Counter-Strike 1.6 a bývalý hráč známých týmů jako Ninjas in Pyjamas a SK Gaming, oznámil založení vlastní esportové organizace s názvem Elite Klan. Walle, který v roce 2010 odešel z profesionální scény, se rozhodl vrátit k esportu jako zakladatel a vůdčí osobnost nové organizace.

Cíle a ambice Elite Klanu

Walle, známý svou vášní pro hraní a schopností vést, má ambice vybudovat z Elite Klanu vlivnou sílu na poli esportu. Nová organizace se má zaměřit na výchovu mladých talentů a budování týmů, které mohou soutěžit na nejvyšší úrovni. Jeho zájem o zdravý životní styl a etické zásady se odráží i v jeho novém projektu, kdy se rozhodl nefinancovat Elite Klan ze zdrojů spojených s hazardními hrami.

Strategie a hodnoty organizace

Dennis také vyjádřil naději, že jeho zkušenosti pomohou nové organizaci vyvarovat se chyb, které se často vyskytují u mladých týmů. Podle Walleho budou hlavními prioritami Elite Klanu strategický rozvoj, psychologická příprava hráčů a získávání investic, které pomohou stabilizovat finanční situaci organizace.

Plány do budoucna

Elite Klan plánuje udělat první krok směrem k velkým soutěžím účastí v řadě menších turnajů, aby získal zkušenosti a zformoval jádro týmu. Wallen vyjádřil naději, že jejich úsilí nakonec posune tým na vyšší úroveň a učiní z něj ikonu ve světě esportu.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.