Legenda se opět vrací po bok XANTAREZ do Eternal Fire!

  • 08. 05. 2023 15:45

Dveře v rotaci tureckého týmu Eternal Fire se po nedávném benchi zkušeného Yasin "xfl0ud" Koç opět otočily a tentokrát jde o starou známou tvář, která s organizací měla tu čest poměrně nedávno.

Organizace nově oznamuje opětovný příchod svého ex-AWPera Özgür "woxic" Eker, který přichází jako reakce na nedávné rošády v soupisce, odstavení Yasin "xfl0ud" Koče a Ömera "imoRR" Karataşe po jejich neúspěšném pokusu kvalifikovat se na BLAST Paris Major.

Jedná se tak celkově o již 19. změnu v pořadí v organizaci Eternal Fire v horizontu posledních 12 měsíců.

woxic tak přichází po 6 měsíční pauze. Řadí se k jednomu ze zakládajících členů původní sestavy Eternal Fire, která se sešla v druhé polovině roku 2021 a později se dokonce stal týmovým in-game leaderem, přebírajícím roli od Ismailcana "XANTARES" Dörtkardeş. S woxicem v čele se týmu podařilo dostat na PGL Major Antwerp a dosáhli také svého vrcholu v žebříčku světových týmů na 18. místě.

Zda tato změna doopravdy dopomůže tureckému kádru po boku Ismailcana "XANTARES" Dörtkardeş opět konečně zazářit i ve světovém měřítku je otázkou. Özgür "woxic" Eker by však po dlouholetých angažmá v sestavách jako je mousesports, HellRaisers a Cloud9 měl být právě tou dostatečně zkušenou kapacitou a tedy i dobrou volbou.

Organizace Eternal Fire bude nyní vystupovat pod soupiskou:

Ismailcan "⁠XANTARES⁠" Dörtkardeş
Buğra "⁠Calyx⁠" Arkın
Engin "⁠MAJ3R⁠" Küpeli
Özgür "⁠woxic⁠" Eker
Ali "⁠Wicadia⁠" Haydar Yalçın (dočasná náhrada)

Sezgin "⁠Fabre⁠" Kalaycı (coach)

Ömer "⁠imoRR⁠" Karataş (bench)
Yasin "⁠xfl0ud⁠" Koç (bench)

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.