Legendární „Kapitán Amerika“ se vrací zpět na scénu CS! Valorant tak opouští již podruhé

  • 24. 06. 2024 21:00
Zdroj titulní fotografie: HELENA KRISTIANSSON/ESL

Jeden z mála hráčů, který zvedl nad hlavu trofeje ve VALORANTU i Counter-Striku, údajně oslovil několik profesionálních CS2 týmů ohledně dalšího návratu.

Nick „nitr0“ Cannella, vítěz druhé sezóny IEM Grand Slamu v CS:GO a turnaje First Strike ve VALORANTu, se chce ještě jednou vrátit do CS2 a už je v kontaktu s „několika týmy“ v severoamerickém regionu. Nitr0 poskytl serveru Dust2.us citaci, v níž potvrdil svůj zájem o návrat.

VALORANT nebyl takový, jaký jsem očekával, a neviděl jsem v něm pro sebe budoucnost,“ řekl bývalý herní lídr. „CS je můj domov a vzhledem k nedostatku IGL v Severní Americe je to místo, kam patřím. Stále mám NA CS co nabídnout a nemůžu se dočkat, až dám CS2 všechno, co mám.

Nitr0 je sice jedním z mála hráčů, kteří zvedli nad hlavu trofej v obou hrách, ale je také jediným hráčem, který mezi hrami několikrát přestoupil. Po téměř šesti letech a několika významných trofejích v CS:GO s týmem Liquid odešel nitr0 v roce 2020 do VALORANT a 100 Thieves, kde o několik měsíců později ukořistil trofej First Strike a v průběhu roku 2021 pomohl 100 Thieves etablovat se jako jeden z nejlepších týmů NA.

Na začátku roku 2022 se nitr0 do Liquidu a k CS:GO vrátil, ale týmu se nepodařilo najít stejný úspěch jako dříve a nitr0 v polovině roku 2023 po BLAST Paris, před vydáním Counter-Strike 2, odešel. Na začátku roku 2024 se nitr0 opět vrátil do VALORANTu, když podepsal smlouvu s M80, kde působil v NA Challengers lize, dokud se na začátku tohoto měsíce nepřesunul na lavičku.

Nitr0 zatím CS2 na profesionální úrovni nehrál, ale vybírá si příhodnou dobu k návratu, protože americký RMR má v sázce sedm míst na Perfect World Shanghai Major, což je nejvíce, co tento region za poslední roky zažil.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.