Legendární Shox plný nostalgie: „Jsem tak smutný z toho, v jakém stavu Counter-Strike teď je“

  • 03. 09. 2024 10:00
Zdroj titulní fotografie: Shox

Francouzský hráč Richard „shox“ Papillon, jedna z nejznámějších postav světa Counter-Strike, se nedávno podělil o své názory na hru, která mu změnila život. Ve svém emotivním příspěvku shox vyjádřil nostalgii po starých časech, kdy byl Counter-Strike na vrcholu.

Shox vzpomínal na to, jak mu hra změnila život tím, že mu poskytla vášeň, přátele, rodinu, cestování a týmového ducha. Zdůraznil, že Counter-Strike není jen videohra, ale něco mnohem víc – je to součást života, která lidem přináší radost, přátele, rodinu a naději. Shox vyjádřil vděčnost za všechno, co mu hra během let poskytla.

I přes své vřelé pocity ke hře vyjádřil Shox obavy z jejího současného stavu. Poznamenal, že Counter-Strike byl více než 20 let nejikoničtější a nejlepší FPS hrou, ale nyní hra prochází těžkým obdobím. Shox vyzval vývojáře, aby zabránili tomu, aby to byl začátek konce legendární hry.

Během své osmnáctileté kariéry hrál Shox za 27 týmů a mixů a vyhrál více než 18 S-Tier turnajů, včetně Major turnaje DreamHack Winter 2014. Celkový prize pool, který za svou kariéru získal, přesahuje 851 000 dolarů. Jeho posledním týmem byl Nakama, za který hrál od ledna do května 2023.

Shoxův příspěvek vyvolal v komunitě esportovců živou odezvu. Fanoušci mu vyjadřovali podporu, vzpomínali na nejzajímavější okamžiky Shoxovy kariéry a vyjadřovali naději, že je bude těšit i v budoucnu. Mnozí vzpomínali na okamžiky slávy a úspěchy, které jim Counter-Strike umožnil, a zároveň vyjadřovali obavy o budoucnost hry.

Shox své myšlenky shrnul slovy, že hra Counter-Strike bude vždy výjimečná, a doufá, že navzdory všem výzvám, kterým čelí, neztratí svou jedinečnost.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.