Liiv SANDBOX podepsali Teddyho, Envyy v týmu končí

  • 12. 04. 2023 22:00

Některé korejské týmy mají už split za sebou a čekají na konec je MSI. Začíná prostor na změny a přestupy. Prvním velkým oznámením je návrat Teddyho na kompetitivní scénu, jeho novým týmem se stává Liiv SANDBOX. V týmu nahradí Envyyho, který měl sice povedenou první polovinu splitu, ale ve zbytku už to tak dobré nebylo.

Bývalý marksman T1 nebo třeba Jin-Air je držitelem zajímavého světového rekordu. Podařilo se mu získat nejvíce CS v kompetitivní hře v historii. V zápasu Jin-Air proti T1 zabil 1465 minionů a stanovil tak rekord, který by ještě dlouhou dobu neměl být překonán. Zároveň to byla i nejdelší kompetitivní hra League of Legends.

Legenda LCK, která překonala 500 her v korejské lize minulý se tak nezastavuje a nyní nahradí Envyyho v týmy Liiv SANDBOX. Zahraje si se čtveřicí Kael, Burdol, Willer, Clozer. Kael je komunitou dlouhodobě považován za jednoho z nejtalentovanějších supportů v Koreji.

Kromě Kaela jsou v týmu i další 3 hráči mladší než 20 let. Od Teddy se tak očekává, že stane jejich mentorem. Teddyho tak čeká těžká výzva, bude muset se 4 mladíčky překonat 6. místo LSB ze Spring splitu.

Zdroj úvodní fotografie: Liiv SANDBOX Twitter

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.