Liquid zvažuje výměnu CadiaNa! „To si snad děláte legraci, j*bat tento tým!“ hlásí fanoušci

  • 19. 05. 2024 15:00
Zdroj titulní fotografie: Liquid

Dne 17. května se objevila zpráva, že tým Liquid zvažuje zásadní změnu na soupisce týmu pro sekci Counter-Strike. Tato zpráva se však nesetkala s vřelým přijetím ze strany fanoušků, kteří ji považují za nelogický krok.

Severoamerický CS2 tým údajně podle HLTV prověřuje možnost posadit na lavičku jednu ze svých nejnovějších posil, cadiaN. Zpráva poznamenává, že rozhodnutí padne až na IEM Dallas 2024, který by však v případě, že projde, mohl být Dánovou poslední akcí pod hlavičkou Liquidu. Zpráva se rychle rozšířila na sociálních sítích, kde fanoušci vyjádřili svůj hněv.

To si snad děláte legraci... takže potenciální bench IGL a AWP,“ uvedl jeden z fanoušků Liquidu na Redditu. A ve svých pocitech nejsou sami. Jiní poukazovali na to, že dát takové sestavě dostatek času se zdá být klíčové. „Nemůžu říct, že chápu, že se zbavují CadiaNa. Vždycky jsem si myslel, že je to prakticky zcela nový tým a že klíčem k úspěchu je trpělivost a že v poslední době vidíme povzbudivé zlepšení,“ dodal další fanoušek. „Ježíši Kriste, jexat tento tým,“ napsal další.

Co se zlepšení týmového výkonu týče, nemýlí se. Liquid měli hrozný začátek roku a novou cestu s touto soupiskou, protože se jim nepodařilo kvalifikovat na první CS2 Major PGL Copenhagen. Žádného úspěchu nedosáhli ani na jarních skupinách BLAST Premier a Showdown. V poslední době se však tým zlepšuje a na IEM Chengdu 2024 a ESL Pro League Season 19 dosáhl až na čtvrtfinále.

V posledních bězích událostí Liquid byli v očích fanoušků nevýraznými hráči YEKINDAR a skullz. Navíc, jak už fanoušci zmínili, cadiaN slouží jako IGL a AWPer. S ohledem na to je tento oznámený krok zarážející.

Sources: Liquid weighing up cadiaN's future
byu/Westland__ inGlobalOffensive

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.