MAD Lions KOI padli s PSG Talon a od vyřazení je dělí jediná prohra

  • 04. 10. 2024 23:00

PSG Talon si v zápase proti MAD Lions KOI připisují jasnou výhru za 31 minut, kde MAD Lions vypadali úplně bezradně. Byl to totální stomp – PSG dominovali od začátku do konce, a MAD vypadali, jako by na Worlds ani nepatřili.

Začněme tím, že MAD Lions KOI opět předvedli zoufalý draft. Nechat otevřeného Yoneho pro Mapla, zatímco se MAD pokusili hrát něco jako “kontrolovaný” Galio/Vi kombo, bylo prostě tragický. Fresskowy se na midu celý zápas topil, a PSG je v klidu přejížděli s Maokaiem, Kai’Sou a Rumblem, jako by hráli normálky.

PSG Maple na Yonem doslova zničil celou midlane. Elyoya na Vi? Asi nejméně účinný výkon, co od něj letos pamatuju, a to je co říct. Supa na Ziggsovi byl téměř neviditelný, a Alvaro na Alistarovi? Většinu hry dělal jen jeden velký int fest.

Na druhé straně to PSG jen v klidu kontrolovali. JunJia na Maokaiovi byl nezničitelný, Betty na Kai’Sou neměl jedinou smrt, a Azhi na Rumblovi ukázal, že si prostě jede svoje. A když se Maple na Yonem rozjede takovým způsobem, je konec – žádné comebacky, žádné šance.

PSG Talon ukázali, že jsou připraveni hrát na nejvyšší úrovni, zatímco MAD Lions KOI předvedli tragickou ukázku toho, co se stane, když se tým totálně rozpadne na světové scéně.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.