„Magic Stick“ se stává realitou? KennyS společně se známým tvůrcem připravuje svůj vlastní skin

  • 20. 05. 2024 21:00
Zdroj titulní fotografie: magiclight

Kenny „kennyS“ Schrub je známý profesionální hráč CS:GO, který hrál za různé týmy jako G2, Titan, Team LDLC a další. Během své kariéry dosáhl mnoha úspěchů, včetně vítězství na Major turnaji DreamHack Cluj-Napoca 2015 s týmem EnVyUs.

Na druhé straně NextGenZ je talentovaný designer skinů, který začal vytvářet skiny pro CS:GO od samého začátku, což mu přineslo značnou popularitu. Jeho práce zahrnuje populární kolekce jako Cyrex, Monster Mashup, Nightwish a Desert Strike, a vždy se snaží přinést do hry něco nového a zajímavého.

V roce 2023 dostal NextGenZ nápad vytvořit speciální skin pro AWP, a to ve spolupráci s profíkem. Nakonec se mu podařilo úspěšně zkontaktovat Kennyho, a tak začal pracovat na návrhu a vývoji skinu, který se stal realitou již v květnu téhož roku. Skin nazvaný AWP MagicLight má modrou barvu s bleskem a nápisem „Magic Stick“, což byl oblíbený název, který kennyS používal pro své AWP skiny. Dočkáme se i konečné oficiální implementace do hry?

Informace o tomto skinu jsou dostupné na webových stránkách magiclight, přičemž pro přidání do hry pro něj můžete hlasovat ve službě Steam Workshop.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.