MalbsMd otevřeně o přestupu do G2: Nabídky od dalších špičkových týmů, nové role a ambiciózní cíle

  • 06. 07. 2024 12:45
Zdroj titulní fotografie: ESL

Začátkem tohoto měsíce G2 překvapilo svět oznámením akvizice Maria „malbsMd“ Samayoa, čímž si tohoto Guatemalce odvedlo z jeho předchozího týmu M80. O několik dní později zveřejnil caster a moderátor Mike „DarfMike“ Winnick rozhovor s tímto mladým hráčem, ve kterém se rozpovídal o svém přestupu do evropského týmu. MalbsMd se také podělil o detaily podpisu smlouvy, možné alternativy a co ho vedlo k přestupu do G2.

Komunita si rychle všimla potenciálního problému s rolí mezi NiKo a malbsMd, protože oba jsou známí svou agresivní hrou a rotacemi na straně CT. MalbsMd poznamenal, že se bude muset vzdát některých svých rolí, které v M80 praktikoval. Uvedl, že na CT straně bude hrát v roli kotvy (anchor), což je pro něj novinka, protože naposledy hrál na pozici kotvy v TeamOne před více než rokem.

Při nástupu do G2 však věděl, že se bude muset vzdát některých rolí. renér TaZ se vyjádřil otevřeně k jeho novým pozicím a malbsMd odpověděl: „Jako A anchor na Mirage se mi daří dobře. Jen mě nenechávejte skákat do béčka.

V rozhovoru malbsMd také zmínil překvapivou nabídku od G2, kterou dostal 29. května po zápase proti Heroicu. Uvedl, že měl ještě jednu nabídku od jiného špičkového týmu, ale nabídka od G2 byla rozhodující pro jeho přechod do nového týmu.

Rozhovor zakončil několika závěrečnými poznámkami. MalbsMd vyjádřil své odhodlání uspět v novém týmu a uvedl, že jeho cílem pro první rok v G2 je vyhrát alespoň dva tituly. Zdůraznil, že nehodlá očekávat okamžitá vítězství na velkých turnajích, jako je Major, a ve svých očekáváních zůstává realistou.

MalbsMd bude brzy k vidění v akci na Esports World Cup 2024, což bude jeho první vážná zkouška jako člena G2. Tento turnaj bude skvělou příležitostí zhodnotit, jak guatemalský hráč zvládne své nové role a jak se s jeho příchodem změní dynamika týmu. Samotný turnaj začne 17. července a potrvá do 21. července.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.