MČR 2022: Sinners vítězí potřetí v řadě

  • Jan Hložek
  • 06. 11. 2022 22:00
Vítěz trofeje MČR 2022 - Tým Sinners Source: Jan Hložek, EPLAYER

Na Brněnské výstaviště se po roce opět vrátilo Tipsport MČR CS:GO a byla to jízda! V nedělením závěru celého mistrovství počítačových her se proti sobě utkaly týmy Dynamo Eclot, Enterprise, Sinners a eSuba. Grand finále pak zahájila show po vzoru amerického super bowlu spolu s Paulie Garandem, Majkem Spiritem a Rytmusem.

Paulie Garand a Majk Spirit před finálovým klání - Jan Hložek, EPLAYER

Paulie Garand a Majk Spirit před finálovým klání Source: Jan Hložek, EPLAYER

Během nedělního odpoledne se odehrál souboj o třetí místo mezi týmem Dynamo Eclot a týmem Enterprise, které po dvou mapách skončilo bez jediného bodového zisku ze strany týmu Enterprise. A tým Dynamo Eclot tak porazil tým Enterprise bez nutnosti třetí mapy 2:0 a získal tak bronzovou příčku.

Po grandiózní show, která v Česko-Slovensko prozatím neměla obdoby pak následovalo finále, ve kterém se utkaly tým Sinners proti týmu eSuba. Týmu eSuba se v prodloužení podařilo získat první bod na vlastní mapě (Mirage). Následně pak přišel zvrat v podobě prohry na mapě Nuke a Overpassu a vyvrcholil tak dlouhý turnaj porážkou na straně eSuby 2:1. Tým Sinners tak završil tříletou sérií opět zlatou medailí.

Vítěz MČR 2022 - tým Sinners - Jan Hložek, EPLAYER

Vítěz MČR 2022 - tým Sinners Source: Jan Hložek, EPLAYER

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.