MSI 2024 Play-In Stage: Fnatic zvítězili nad GAM Esports

  • 02. 05. 2024 20:15

Evropský gigant Fnatic si v Play-In Stage MSI 2024 připsal přesvědčivé vítězství 2-0 nad vietnamským týmem GAM Esports. S touto výhrou postupují do utkaní o postup, kde narazí na Top Esports zatímco GAM Esports a LOUD padají do losers bracketu

První hra skončila výhrou Fnatic za 33 minut s výsledkem 27-9, kde se excelentně ukázal Razork (Vi) s 10 killy. Druhá hra byla ještě jednostrannější, trvala 27 minut a skóre bylo 32-12 ve prospěch Fnatic, s Humanoidem (Taliyah) dominujícím po celé mapě a s 13 killy.

Fnatic dominovali oběma zápasům díky lepšímu makro plánování a individuální síle, zatímco GAM Esports nedokázali najít efektivní odpověď na rychlé tempo a taktické playe svého soupeře. Zvláště midlane a jungle byly klíčové pro úspěch Fnatic, kteří si udrželi kontrolu nad hrou od samého začátku.

Tento výsledek posouvá Fnatic do dalšího kola, kde je čeká ještě těžší soupeř, a zároveň klade před GAM Esports výzvu znovu se soustředit a zlepšit své výkony pro další zápasy v turnaji. Jejich cesta v MSI 2024 ještě nekončí, ale bude vyžadovat značné úsilí a možná i změny v strategii.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.