Na světovém šampionátu se neobjeví Karsa ani Rookie, jejich tým padl s LNG.

  • 03. 09. 2022 16:40

Victory Five před začátkem letošního roku přivedli sestavu v čele s Karsou a Rookiem, tým vypadal fantasticky a skoro nikdo nepochyboval o jejich postupu na světový šampionát. Pak ale začaly přicházet chyby od dalších hráčů tohoto týmu a V5 kvůli tomu ztráceli hry.

V jarním splitu se jim podařilo opravit chyby a dostat se až ke třetímu místu v Play-offs. Ve vyřazovací části narazili hned dvakrát na Top Esports, kteří byli nad jejich síly. Do léta měli více času se připravit a očekávalo se od nich hodně.

Summer split začal čínský tým se skóre 7-0 a to i přesto, že nastupoval s náhradníky. Karsa ani Rookie nebyli potřeba,Victory Five vyhrávali každou BO3 sérii. Pár chybiček přišlo, ale i přes ně byli hráči tohoto týmu mezi aspiranty na titul.

Hned v prvním zápase Play-offs přišla pro V5 velice těžká výzva. LNG, jméno, které si budou pamatovat všichni fanoušci tohoto týmu. BO5 série, kde jediná chyba rozhodla o vítězství LNG v poměru 3-2.

Poslední šancí pro Karsův tým byla regionální kvalifikace, ve které potřebovali vyhrát hned 2 BO5 série. Naneštěstí pro partu okolo Rookieho jim znovu stáli v cestě LNG. Historie se opakuje, V5 znovu padají a postup na světový šampionát jim utíká mezi prsty.

Z Číny tak zamíří na Worlds 2022 týmy Top Esports, JD Gaming, Edward Gaming a o poslední místo se utkají týmy Royal Never Give Up a Li-Ning Gaming. Souboj mezi LNG a RNG můžete sledovat již zítra na twitch kanále LPL.

Zdroj titulnej fotografie: Twitter/LPL

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.