Nábor pokračuje: BC.Game angažuje bývalého spoluhráče STYKA a kontroverzního joela

  • 28. 06. 2024 11:15
Zdroj titulní fotografie: BC.Game

Organizace BC.Game pokračuje v aktivním náboru hráčů pro svůj nový tým. Včera oznámili podpis anarkeze a dnes přidali další dva hráče: Makedonce CacaNita a Švéda joela. CacaNito dříve hrál za Apeks, ale po neuspokojivých výkonech na Majoru v Kodani organizace svůj tým rozpustila.

Švéd joel hrál v poslední době za 5W, TSM a Monte. Jeho kariéra není bez kontroverzí: v létě 2023 byl dočasně diskvalifikován ESIC za sázení na vlastní zápasy. Později však byla diskvalifikace zrušena a joelovi se podařilo prokázat svou hráčskou hodnotu.

Prozatím vypadá sestava následovně:

Guy „anarkez“ Trachtman
Aleksandar „CacaNito“ Kjulukoski
Joel „joel“ Holmlund

Ladislav „GuardiaN“ Kovács (trenér)

BC.Game nebyla první organizací, která se za joela zaručila. V prohlášení pro HLTV organizace vysvětlila důvody, které ji vedly k podpisu smlouvy s mladým švédským hráčem. Představitelé BC.Game uvedli, že po konzultaci s veterány scény, jako je GuardiaN, padlo rozhodnutí podpořit a angažovat joela. Spoléhají se na názor těch, kteří jsou také dobře informováni a před tímto podpisem provedli důkladný průzkum.

BC.Game pokračuje v budování svého týmu a spoléhá na zkušenosti a talent nových hráčů, aby uspěli. S příchodem CacaNita a joela se soupiska stává perspektivnější a pod vedením trenéra GuardiaNa chce tým v nadcházejících zápasech a turnajích dosáhnout dobrých výsledků.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.