NAVI věnuje část svých peněz z výhry na Majoru v Kodani ozbrojeným silám Ukrajiny

  • 30. 05. 2024 15:00
Zdroj titulní fotografie: NAVI

Ukrajinská organizace Natus Vincere je od počátku ruské invaze na Ukrajinu neochvějným podporovatelem své domoviny. V reakci na nedávnou eskalaci situace na frontě vyčlenila organizace, s podporou nadace MK, 5 milionů hřiven, což odpovídá 125 000 dolarů, ze své výhry 500 000 dolarů z nedávného šampionátu PGL Major Copenhagen 2024 CS2 na bezpilotní robotické komplexy.

Příspěvek NAVI ukazuje, jak organizace mohou využít svůj úspěch v významných globálních událostech k tomu, aby přispěly k naléhavým humanitárním potřebám.

Vzhledem k tomu, že válka s Ruskem přetrvává, je potřeba podpory žádoucí. V uplynulých dvou letech NAVI ve spolupráci s Nadací MK aktivně podporovala armádu, když dodala více než 1 400 vozidel, motorových člunů, generátorů a specializovaného vybavení 170 vojenským jednotkám.

NAVI a Maincast také zapojily svou komunitu do charitativních iniciativ, jako je kampaň BORN TO BE BRAVE v roce 2022, sbírka finančních prostředků na rekonstrukci školy zničené ruskou raketou, a charitativní showmatch zápasy, jako byly „Zemljački“ a „Mise Jih“ na pomoc obětem demolice Kachovské vodní elektrárny.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.