Návrat CS legendy se stává realitou! TSM oficiálně obnovuje své aktivity

  • Ondřej Petruška
  • 29. 08. 2023 22:30
Zdroj titulní fotografie: Stefan Wisnoski / Riot Games

Je to oficiální! Legendární severoamerická organizace TeamSoloMid, zkráceně TSM, se po 6 letech vrací na Counter-Strike scénu a bude nadále pokračovat v rámci nadcházejícího CS2 ekosystému. Představuje tak zároveň i svou zbrusu novou soupisku, která se shoduje s již dříve avizovanými úniky.

Na rozdíl od minula nyní TSM zainvestovali do evropského týmu a se světovými ambicemi, nikoliv do budování projektu zaměřeného pouze na severoamerický esport. Sestava zahrnuje hvězdného entry fraggera příchozího z ITB - Cai "CYPHER" Wilsona, francouzského veterána - Audrica "JACKZ" Juga, bývalého podpůrného hráče týmu Cloud9 - Timofeye "⁠interz⁠" Yakushina, dánského veterána donedávna hrajícího za tým ENCE - Valdemara "⁠valde⁠" Bjørna Vangså a rumunského nováčka - Mădălina-Andreiho "⁠MoDo⁠" Mireu. Tento kvintet bude trénovat bývalý trenér týmů Vitality a G2 - Rémy "⁠XTQZZZ⁠" Quoniam.

V současné době nejsou TSM pozváni do žádného turnaje a není tedy zatím jasné, kdy si TSM v CS:GO znovu odbudou svou premiéru. Otázkou také je, zdali to ještě před příchodem CS2 vůbec stihnou. Tak či tak, pravděpodobně už moc dlouho muset čekat nebudeme.

Novodobá soupiska TSM vypadá následovně:

Cai "CYPHER" Watson
Audric "JACKZ" Jug
Timofey "interz" Yakushinov
Valdemar "valde" Vangså
Mădălin-Andrei "MoDo" Mirea

Rémy "XTQZZZ" Quoniam (trenér)
Lambert "Lambert" Prigent (asistent trenéra)

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.