„Nehraje CS2, ale chce vytvořit tým,“ prohlásil manažer známého fotbalisty Dioga Joty

  • 25. 07. 2024 12:50
Zdroj titulní fotografie: Diogo Jota/Galaxy Racer

Diogo Jota chce podle jednoho ze svých manažerů vytvořit tým pro CS2. Fotbalista se tímto chystá rozšířit svoji organizaci o další titul.

Fotbalista je majitelem již existující organizace Luna Galaxy, která má tři squady v různých titulech, a to: PUBG, EA Sports FC (FIFA) a Rocket League. V minulosti se organizace jmenovala Diogo Jota Esports.

Podle manažera Diogo Jota nehraje Counter-Strike 2, ale plánuje vytvořit sestavu. Nebude to poprvé, co hráči vstoupili na scénu CS2 a většinou byli úspěšní, např: Zinchenko s Passion UA, Agüero s KRU Esports, Beckham s Guild Esports, Casemiro s Case Esports, Arthur Melo s Legacy, za kterou hrál legendární hráč coldzera.

Jak brzy dá dohromady sestavu a jaké bude národnosti, zatím není známo. Nedávno se jeho sestava PUBG se 4 Brazilci dostala na Mistrovství světa v esportu 2024.

Sám Diogo Jota se k situaci kolem potenciálně nové sestavy zatím nijak nevyjádřil, byl však osobně přítomen na CS2 finále Esports World Cup 2024 mezi týmy G2 a NAVI, kde se NAVI stali šampiony a vydělali 400 000 dolarů.

Za 3 sestavy a 3 tituly se jim podařilo vydělat 195 669 dolarů na prize money, přičemž většina byla získána z EA Sports FC, konkrétně 168 688 dolarů.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.