Nejlepší šampioni v LoL Swarm – Tier list

  • 20. 07. 2024 00:00

Chcete si zahrát PvE mód v League of Legends? Herní mód Swarm je přesně to, co hledáte. Tento článek vám přináší detailní tier list nejlepších šampionů, kteří vám pomohou dominovat v tomto herním módu.

PvE mód Swarm vám umožňuje bojovat proti vlnám nepřátel, a proto je klíčové vybrat si správné šampiony. Někteří šampioni se již osvědčili jako nejoblíbenější a nejefektivnější v tomto módu. Tento tier list vám poskytne nejlepší tipy, jak se připravit na vaše další zápasy ve Swarm.

Tier List Šampionů v módu Swarm

S Tier – Nejlepší šampioni

Illaoi
Illaoi je jedním z nejodolnějších šampionů ve Swarm. Její schopnost vyvolat chapadla jí umožňuje způsobovat značný AoE damage, zatímco absorbuje velké množství damage. Díky své výdrži a schopnosti kontrolovat boj je skvělou volbou pro jakýkoli tým. Pokud hrajete za Illaoi, budete schopni ochránit svůj tým a zároveň způsobovat obrovské poškození.

Riven
Riven je šampion s vysokou mobilitou a obrovským burst damagem. Její všestrannost a schopnost rychle se pohybovat po bojišti z ní dělají jednu z nejlepších voleb ve Swarmu. Riven vyžaduje určitou úroveň dovedností, aby byla plně efektivní, ale jakmile se ji naučíte, budete schopni ničit nepřátele s lehkostí.

A Tier – Silní šampioni

Yasuo
Yasuo je šampion známý svým vysokým damagem a schopností crowd control. Ve Swarmu může Yasuo využít své štíty k přežití a svým vysokým poškozením může rychle likvidovat nepřátele. Pokud ho hrajete správně, může být Yasuo jedním z nejvíce devastujících šampionů v tomto módu. Zrovna u Yasua je nejvíce vidět rozdíl mezi dobrým a špatným hráčem.

Xayah
Xayah vyniká svou schopností rychle čistit vlny nepřátel díky svým krátkým cooldownům a vysokému poškození z kritických zásahů. I když je zranitelná, její mobilita a schopnost způsobovat velké poškození z ní dělají skvělý pick. Xayah je nejlepší, když je spárovaná s odolným šampionem, který může absorbovat poškození místo ní. (Leona/Illaoi)

Leona
Leona je jedním z nejsilnějších šampionů v early game díky své odolnosti a schopnosti dávat crowd control. Její schopnosti jí umožňují udržet nepřátele na místě, zatímco její tým způsobuje poškození. Leona je skvělou volbou pro týmy, které potřebují čas na dosažení plného potenciálu.

B Tier – Průměrní šampioni

Jinx
Jinx je šampionka, která se očekávala jako silná ve Swarm, ale ve skutečnosti je spíše průměrná. Její poškození a užitečnost nedosahují úrovně ostatních šampionů v tomto módu, což ji činí méně atraktivní volbou.

Seraphine
Seraphine nabízí skvělou podporu s crowd control a léčivými schopnostmi, ale její poškození je relativně slabé. Je vhodná volba, pokud potřebujete šampiona, který poskytuje jak ofenzivní, tak podpůrné schopnosti, ale nespoléhejte na ni jako na hlavní zdroj poškození.

Briar
Briar je univerzální šampion bez výrazné slabiny či silné stránky. Je to solidní volba pro ty, kteří potřebují sekundárního melee šampiona, který podporuje frontovou linii a poskytuje vyvážené poškození a odolnost.

C Tier – Slabší šampioni

Aurora
Aurora má potenciál pro silné čištění vln, ale vyžaduje hodně týmové synergie. Její efektivita ve Swarm závisí na spolupráci s týmem. S větší praxí a koordinací by Aurora mohla postoupit v žebříčku, ale zatím zůstává v C tier.


Riot Games mohou kdykoli balancovat výkon šampionů ve Swarm, ale vzhledem k tomu, že jde o dočasný mód, tak balancování tohoto módu nemusí být prioritou. Pokud se Swarm stane dostatečně populárním, možná se dočkáme jeho návratu s dalšími úpravami a vylepšeními.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.