Nejpoutavější rok v historii CS: Známý caster odhalil top týmy roku 2024 – obešel se FaZe

  • 09. 08. 2024 11:00
Zdroj titulní fotografie: Red Bull

Rok 2024 byl nejsoutěžnějším rokem v historii hry Counter-Strike. NAVI, G2, FaZe, MOUZ a Spirit již vyhrály soutěže na úrovni S, zatímco titáni jako Astralis, Virtus.pro, Liquid a Vitality číhají, až se opět prosadí. Ve světě, kde je tolik špičkových týmů schopných v každém okamžiku dominovat, je těžké určit, kdo je nejlepší z nejlepších.

Counter-Strike byl vždy známý svou dynamickou a vysoce soutěživou povahou. V roce 2024 však napětí dosáhlo nové úrovně. O tituly bojuje stále více týmů a každé vítězství se stává významným. BLAST.tv oslovil HenryhoG, aby zjistil jeho názor na současný stav nejlepších týmů a zjistil, kdo je podle něj momentálně nejsilnější.

5. Vitality

HenryG poznamenal: „Po historickém vítězství na posledním Majoru byl svět šokován, když Vitality v následujících měsících oznámilo řadu změn, uvolnilo místo mladým talentům a ztratilo klíčové postavy, jako je Magisk, do týmu Falcons. Nebylo jasné, zda Vitality může dosáhnout stejného úspěchu s hráči bez stejných zkušeností. V posledních měsících se Vitality potýkalo s řadou problémů, kdy hráči vykazovali fantastickou formu, ale nakonec nedosahovali vysokých standardů, které si pro svůj tým stanovilo. CS2 disponuje některými z největších jmen ve hře, včetně zázračného dítěte ZywOo; je na nich, aby se vrátili na vítěznou dráhu a našli svou formu, protože hlavní trofeje roku jsou za rohem.

4. G2

CS2 komunita ztratila hlavu, když byly oznámeny změny v G2, mnozí pochybovali o tom, zda se snax a malbsMd mohou dostat na nejvyšší úroveň světového Counter-Striku. Po jejich úžasném výkonu na EWC a jejich debutových zápasech na Fall Groups 2024 jsem přesvědčen, že tento tým je skutečnou silou. Se dvěma nejlepšími hráči na světě v podobě m0NESY a NiKo, kteří jsou momentálně na vrcholu své formy, je jen otázkou času, kdy tento tým uvidíme porazit posledního bosse ve velkém finále,“ řekl HenryG.

3. MOUZ.

MOUZ má úžasnou týmovou chemii a sbírá zkušenosti na každé akci, smrtící mládí se s příchodem siuhyho stále zlepšuje a po vítězství v ESL Pro League Season 19 dosáhlo vrcholné formy. Problémem tohoto týmu je, že čekáme, až se tento úspěch promítne do velkých arén. Pokud se jim to podaří, mohou se stát jedním z nejlepších týmů v CS2,“ řekl HenryG.

2. Spirit

Poté, co jsme vyhráli úvodní šampionát IEM Katowice v CS2 a představili světu jeden z nejlepších riffů, jaký se kdy na serveru objevil, je jasné, že tým Spirit je světovou jedničkou. Zdá se, že v druhé polovině roku 2024 trochu zpomalili a nyní opět hledají svou půdu pod nohama, ale není otázkou 'zda', ale jednoduše 'kdy' tento tým zvedne nad hlavu další trofej,“ zdůraznil HenryG.

1. NAVI

Současní hlavní šampioni dokázali, že mohou opět zvedat velké trofeje, a to velmi přesvědčivým vítězstvím na nedávném mistrovství světa v esportu. Aleksib měl čas na to, aby pozvedl úroveň týmu a vytěžil maximum ze svých hvězd, především z prvotřídního snipera w0nderful. Ve světě Counter-Strike je nyní velká konkurence, ale NAVI má dostatek trofejí a aktuální formu na to, aby si nárokovali první místo,“ řekl HenryG.

Při současné úrovni konkurence ve světě Counter-Strike slibuje každý turnaj vzrušující a nepředvídatelný průběh. Týmy se stále mění a přizpůsobují, aby se udržely na vrcholu.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.