NEOFRAG: „Jsem oficiálně VOLNÝ AGENT a hladovím po návratu na nejvyšší úroveň“

  • 17. 07. 2024 11:00
Zdroj titulní fotografie: NEOFRAG

Adam „NEOFRAG“ Zouhar včera oznámil konec smlouvy se SINNERS a oficiálně se tak stává volným hráčem. Po pěti měsících strávených na lavičce se třiadvacetiletý hráč vrací a hledá nové příležitosti na nejvyšší úrovni.

NEOFRAG se poprvé připojil k týmu SINNERS v roce 2021 a rychle se etabloval jako jeden z klíčových hráčů. Jeho kariéra u SINNERS však nebyla jednoduchá. V květnu letošního roku byl přeložen na lavičku kvůli rozdílné vizi rozvoje týmu, nikoliv kvůli svým statistickým výkonům.

Předtím NEOFRAG absolvoval krátké, ale kontroverzní angažmá v britském týmu Into the Breach, které trvalo pouhý měsíc. Důvodem jeho rezignace dle všeho bylo „nepopiratelné porušení morálních a firemních standardů organizace“.

Tento krok znamená konec druhé fáze jeho spolupráce se SINNERS. Důvodem jeho odchodu v květnu letošního roku byly rozdílné představy o vývoji týmu, a to byl důvod jeho přesunu na lavičku. Přesto si NEOFRAG udržuje vysokou herní úroveň a je připraven na nové výzvy. Kam zamíří tentokrát?

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.