„Nepamatuji si hektičtější začátek nové soupisky,“ říká známý analytik po tragickém debutu cadiaNa

  • 25. 09. 2024 12:00
Zdroj titulní fotografie: Astralis

Zdá se, že celý kádr Astralisu chytilo ničivé neštěstí, protože podzimní sezónu zahájil tým katastrofou a prohrou 13:0 s týmem Vitality. V tomto zápase také debutoval cadiaN, nový IGL Astralis, který zakončil zápas s pouhým 32 ADR.

Zápas byl součástí skupiny B turnaje BLAST Premier Fall Final a Astralis si vybrali mapu Inferno, na které si před několika lety udělali jméno. Byla to první příležitost pro Caspera „cadiaN“ Møllera, nového IGL Astralis, který se k organizaci připojil 17. září jako náhrada za br0a, aby se ukázal jako schopný lídr, který dokáže pozvednout tým, který se na profesionální CS scéně trápí. Nicméně jeho i naděje Astralis byly rozprášeny skvělým výkonem na straně Team Vitality, zejména ZywoO, který dokonce zvládl úžasnou obranu 1v4 na A-site ve čtvrtém kole zápasu.

Tabulka debutového zápasu cadiaNa Source: HLTV

Celý zápas byl naprosto jednostranný, přičemž Team Vitality získali první polovinu na CT straně s výsledkem 12:0 a dokončili hru rychlým pistolkovým kolem na straně T, čímž si zajistili čistou výhru.

Astralis je uprostřed obrovské kontroverze týkající se cadiaNova přestupu, respektive vyloučení br0a, což vedlo k tomu, že většina IGL konkurenčních týmů odmítla účast na mediálním dni a v komunitě Counter-Striku se šířil mem „nefit“. Tato porážka při cadiaNově debutu jen přilila olej do ohně, kterým organizace prochází.

Team Vitality také vyhráli druhý zápas v sérii best-of-three proti Astralis, a to výsledkem 2:0 po vítězství 13:4 na Dust 2. Hráči Astralis opět ukázali malý odpor a připravenost čelit nejlepším týmům na scéně, i přes cadiaNovu posilu. Doufejme, že v nadcházejících dnech se tým zotaví z jejich br0vid infekce a předvede výkony hodné sledování.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.