Nikdo nechtěl hrát s Rhuckzem, tak Fnatic sáhli po Rekklesovi, tvrdí bývalý manažer LDLC

  • 08. 02. 2023 08:00

Organizace Fnatic si už nezahraje v LEC Winter splitu, když skončili na devátém místě a nechali za sebou pouze Excel. Vina se háže hlavně na volbu Rekklese na pozici ADC, ale jak to bylo ve skutečnosti? Měli vůbec Fnatic na výběr? Byl Rekkles první na jejich seznamu?

Podle slov aktuálního manažera týmu Aegis a dřívějšího manažera týmu LDLC to bylo trošku jinak, než jak to zná většina fanoušků. Dělal manažera Exakickovi, o kterého Fnatic měli také zájem, ale i rookie marksman se rozhodl upřednostnit SK Gaming před legendární organizací.

Proč tomu tak bylo? Rekkles byl prý až na pátém až šestém místě na seznamu možných hráčů. Exakick, Carzzy, Hans Sama a další odmítl Fnatic kvůli supportovi. Nikdo z výše jmenovaných nechtěl hrát s Rhuckzem a proto se rozhodli pro jiné organizace.

Mezi fanoušky panuje nyní názor, že by Fnatic měli podepsat Kamiliuse nebo poslat Rekklese na roli supporta a na ADC Upseta, který je stále v organizaci, ale nehraje.

Pro Fnatic právě nastává těžké období, ve kterém se budou muset připravit na další split, aby ukázali svým fanouškům, že stále patří mezi evropskou elitu. Na zklamání z Winter splitu se tak musí rychle zapomenout, nyní je čas na trénink a přípravu.

Ve vzduchu jsou i otázky ohledně přístupu hráčů k hraní. Všech 5 hráčů Fnatic z main rosteru má odehráno celkem 10 her v Champions Queue. Upset jako náhradník odehrál her už patnáct, podobně vypadají i počty zápasů v SoloQ.

Zdroj úvodního obrázku: Twitter Fnatic

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.