Nový wallbang na mapě Nuke připomíná časy CS 1.6: Jeden z těch, které Valve ještě neopravilo?

  • 14. 07. 2024 15:00
Zdroj titulní fotografie: Valve

Counter-Strike jako franšíza nikdy nebyl cizí wallbangům. Žádná jiná mapa v její historii však v tomto ohledu nevynikala tolik jako Nuke. A i po všech přepracováních a zesílení zdí ze strany Valve jedno místo s wallbangy stále připomíná CS 1.6.

Wallbang, který zřejmě poprvé objevil uživatel Redditu Interesting_Aioli592, zahrnuje hráče, který stojí vedle Hell poblíž CT spawnu a prostřeluje obrubník, aby střely prošly až na B. Hráč to demonstruje tím, že sejme dva teroristy, kteří se snaží nastražit bombu na B. Uživatel také uvedl, že pravděpodobně není první, kdo wallbang odhalil, ale také řekl, že „pokud vím, toto je možná jediný záznam tohoto wallbangu na internetu“.

Hráči, kteří na vlákno odpověděli, byli zaskočeni a nejprve se domnívali, že záběry jsou z pohledu cheatera. Uživatel tato obvinění rychle popřel a tvrdil, že na videu je skutečně on, kdo tento zcela nefunkční wallbang používá.

Situace, ve kterých jej budete moci použít, jsou však poměrně omezené a ne tak časté. Hráči, kteří běží na Toxic nebo poblíž rampy na místě B, jsou na mapě Nuke obvyklým jevem, ačkoli není tak časté, že budete stát u Hell, zatímco nepřátelé přebírají místo B, v ruce držet SCAR-20 a čekat, až je budete moci wallbangovat.

Gonna show 'em a little trick I learned!
byu/Interesting_Aioli592 inGlobalOffensive

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.