Oficiální píseň Worlds 2024 od Linkin Park sklízí obrovský úspěch, skvěle sedí na Fakera

  • 23. 09. 2024 19:00

Linkin Park představili svou novou píseň Heavy Is The Crown, která se stala oficiální hymnou letošního světového šampionátu ve hře League of Legends – Worlds 2024. Píseň byla okamžitě přijata fanoušky s nadšením, kteří vyzdvihli nejen její skvělou energii, ale také to, jak perfektně vystihuje postavu legendárního midlanera Fakera.

Linkin Park, legenda rockové hudby, po sedmi letech přerušení své kariéry ohlásili návrat na scénu a pro Worlds 2024 přinášejí píseň s názvem Heavy Is The Crown. Tento track byl poprvé představen na koncertě v Hamburku 22. září 2024 a ihned upoutal pozornost nejen hudebních fanoušků, ale i celého světa esportu. Skladba kombinuje tvrdé kytarové riffy a silný rap Mikea Shinody s vokály nových členů kapely – Emily Armstrong a Colina Brittaina.

Fanoušci League of Legends jsou nadšeni, protože se domnívají, že text písně velmi dobře sedí k Fakerovi, známému jako "Král démonů". Zejména refrén, který zpívá: „This is what you asked for, heavy is the crown / Fire in the sunrise, ashes rainin’ down...“ připomíná Fakerovu dlouhou kariéru a tlak, kterému čelí jako nejlepší hráč všech dob.

Píseň zatím existuje jen ve verzi živého vystoupení, ale fanoušci netrpělivě očekávají oficiální studiovou verzi, která by měla být doprovázena hudebním videoklipem. Očekává se, že toto video bude mít premiéru 24. září 2024.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.