Ohromné změny v týmu XL, Patrik bude hrát v týmu s trojicí Vetheo, Odoamne, Targamas

  • 08. 11. 2022 00:30

Přestupy se sypou jeden za druhým, LEC Wooloo, Alejandro Gomis i Eros pracují na plné obrátky. Na twitteru se objevuje jedna spekulace za druhou a 7.11 začíná vypadat jako nejúrodnější den pro přestupy. Na trhu válí XL, ale i MAD nebo SK Gaming.

Rok 2022 byl pro Patrika ve znamení smutku, jen těsně přišel o Worlds 2022. Jediná hra ho dělila od postupu přes Fnatic, byl to právě on, kdo udělal rozhodující chybu za Sivir ve třetí hře. Zárověň to byl i český hráč, kdo vypadal v týmu nejlépe a dotáhl ho do Play-offs.

Po oznámení odchodu Markoona se spousta fanoušků divila proč Patrik zůstává v týmu, když odchází Markoon i Mikyx. Český marksman ale zřejmě věděl o tom, pro koho si jeho tým půjde na přestupovém trhu.

Dnešní den byl ve znamení ohromných přestupů pro celou LEC a hlavně pro Excel Esports. Už pár dní dozadu vyšlo najevo, že by ho měli doplnit Odoamne a Xerxe. Dnes zřejmě dostala sestava plného znění.

Eros, LEC Wooloo a Alejandro Gomis se přes svoje zdroje dostali až k možnému celkovému znění sestavy. Targamas už prý dosáhl slovní dohody a stane se tak hráčem týmu Excel a bude tak hrát společně s Patrikem na botlane.

Největším momentem bylo rozhodně oznámení příchodu Vethea, LEC Wooloo s touto zprávou přišel několik minut dozadu. Vedení týmy XL tak jasně dalo najevo, že letos budou chtít bojovat o titul v LEC.

Zdroj úvodní fotografie: LoL Esports, Riot Games

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.