Olympiáda: Dva medailisté, kteří milují League of Legends

  • 07. 08. 2024 09:00

Získat olympijskou medaili je snem mnoha sportovců, ale někteří z těchto elitních závodníků mají koníčky, které by vás mohly překvapit. Seznamte se s Noahem Lylesem a Pauem Echanizem, dvěma olympioniky, kteří nejenže vynikají ve svých sportech, ale také sdílejí vášeň pro League of Legends.

Noah Lyles: Nejrychlejší v sebíhání?

Noah Lyles je známý svou neuvěřitelnou rychlostí na dráze, když na Olympijských hrách získal zlato v běhu na 100 metrů. Mimo dráhu se však Lyles věnuje své lásce ke hraní her, zejména League of Legends.

Doma má speciálně vybavené herní PC s podložkou s motivem Legend of Zelda. Lyles často sdílí své herní zážitky se svými fanoušky, čímž ukazuje, že i vrcholoví sportovci si najdou čas na videohry.

Pau Echaniz: Z kanoe do Riftu

Pau Echaniz, bronzový medailista ve slalomu na kanoe z Olympijských her v Paříži, má zajímavý předzávodní rituál, který zahrnuje hraní League of Legends. Echaniz přiznal, že hraje tuto hru pravidelně a dokonce si z toho dělal legraci, když prohrál dvě hry před svým finálovým závodem, což ho motivovalo k lepšímu výkonu ve na Olympiádě.

Echanizova láska k League of Legends zde nekončí. Zmínil svůj obdiv k slavnému streamerovi Ibaii Llanosovi a vyjádřil přání být jednou součástí jeho týmu. Tento vztah ke světu her ukazuje, jak moderní sportovci kombinují svůj profesionální a osobní život, nacházejí inspiraci a odpočinek prostřednictvím hraní her.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.