„Opouštím potápějící se loď,“ hlásí STYKO na rozloučenou s Apeks

  • 02. 05. 2024 11:30
Zdroj titulní fotografie: STYKO

Martin „STYKO“ Styk, známý slovenský rival, oficiálně opouští Apeks. Své rozhodnutí popsal jako úlevu a ve videu na YouTube uvedl, že se cítil, jako by opouštěl „potápějící se loď“. Tento komentář rychle vyvolal diskusi mezi fanoušky a analytiky v oboru.

Během téměř tří let, kdy Martin „STYKO“ Styk v Apeks působil, významně přispěl k rozvoji týmu. Byl svědkem úspěchů nových talentů, jako je Justinas „jL“ Lekavicius, a pracoval pod vedením trenéra, jakým je Jakub „kuben“ Gurczyński. Jeho období u Apeks bylo podtrženo skvělým výkonem v semifinále turnaje BLAST.tv Paris Major, který tým vynesl na světový žebříček.

Podmínkou Martina „STYKO“ Styka pro setrvání v týmu byly změny v sestavě, které byly podle něj nutné pro další rozvoj. Nedostatek změn však vedl k jeho rozhodnutí předčasně ukončit smlouvu. Přesto vyjádřil přání pokračovat v kompetetivním hraní a zdůraznil své přesvědčení, že má potřebné schopnosti pro zlepšení týmů první i druhé ligy.

Organizace Apeks vyjádřila Martinovi „STYKO“ Stykovi přání všeho nejlepšího do dalších soutěží a ocenila jeho profesionalitu a přínos pro tým. Fanoušci a komunita také aktivně Martina podpořili.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.