Ostravský mladík prichádza do Cryptovy! Kto preberá rolu in-game lídra?

  • Martin Brázdil
  • 17. 12. 2022 12:40

Cryptova, ktorá nedávno oznámila odchod Mareka “kinzo” Bíleka práve prišla s novým hráčom, ktorý doplní celú zostavu. Stáva sa ním 18-ročný Filip “Darber” Böhm. Bývalý hráč Sampi, ktorý sa nám naposledy ukázal na MČR v drese Universe, by tak mal s Oldřichom “PR” Novým vytvoriť dvojicu, ktorá má dotiahnuť Cryptovu k úspechom.

Samotný hráč sa k celej situácií vyjadril nasledovne:

Na spolupráci se těším z mnoha důvodu. Ten největší je, že budu mít prostor ve hře na zlepšování se. Zároveň je ale také výhodou to, že díky tomu, že je Cryptova ostravská organizace, je pro mě jako nedalekého “Ostraváka” obrovská výhoda vzdálenosti pro cestováni na bootcampy, na tvorbu contentu atd. V dalším roce bych chtěl ukázat, co ve mě doopravdy je a snažit se zlepšovat co nejvíc to půjde, z hlediska umístění by bylo fajn se dostat do TOP 4 CZ/SK.

Ide o veľmi zaujímavý prestup, ktorý asi čakal málokto. Chief gaming officer Viktor Ustyanovič nám však všetky dôvody prezradil:

Darbera jsme monitorovali už delší dobu a jeho akvizicí jsme velice potěšeni. Zapadá do našeho dlouhodobého konceptu práce s potenciálem a společně s PRem mohou vytvořit velmi silné entry/carry duo. Navíc žije kousek od Ostravy, což otevírá možnost intenzivnější spolupráci na jeho rozvoji.

Nakoniec teda prichádza otázka, kto prevezme žezlo kapitána zostavy. Táto úloha tak prešla na skúseného strelca Martina “MAXX” Smolára. Všetko opäť upresnil Chief gaming officer ostravskej zostavy

Nezbytně důležitá bude v týmu taktéž přítomnost zyoreda a MAXXe, kteří, pominu-li jejich nezpochybnitelnou herní kvalitu, mají zkušeností a rady na rozdávání. Právě MAXX se tak navíc přesune na pozici primárního shotcallera.

Zostava Cryptovy tak bude vyzerať v nasledujúcej sezóne takto:
Martin “MAXX” Smolár (IGL)
Filip “Darber” Böhm
Tomáš "zyored" Čvaniga
Oldřich "PR" Nový
Martin "beryP" Beránek

Pavel "replay" Vaněk (coach)

Zdroj titulnej fotografie: Cryptova

MAXX sa bude musieť popasovať s novou pozíciou Source: Facebook/ YGames Slovakia

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.