Ovlivňuje Elkova nemoc výkony Bilibili Gaming na MSI 2024?

  • 19. 05. 2024 08:30

Během čtvrté herní pauzy v zápase mezi BLG a T1 se hvězda Bilibili Gaming, hráč Elk, objevil na kameře, kde nevypadal nejlépe a podle všeho i zvracel. Incident vyvolal mezi fanoušky i hráči obavy o jeho zdraví a o dopad na výkon jeho týmu.

Elk, klíčový hráč BLG, projevil známky nemoci během finále losers bracketu turnaje. Objevily se zprávy, že má horečku, což mohlo přispět k jeho slabšímu výkonu. Navzdory těmto obtížím Elk pokračoval ve hře, ale jeho stav byl viditelně ovlivněn, což znepokojilo fanoušky.

Fanoušci vyjádřili své obavy a přáli mu brzké uzdravení. Objevily se dokonce i zprávy o Elkově stavu. Někteří fanoušci dokonce děkovali Binovi, že vzal v této nepříjemné situaci spoluhráče na záda. Otázkou zůstává, jak bude Elkovi dnes při finále s GENG.

Elkova nemoc vedla k diskuzím o tom, jak by mohla ovlivnit strategii BLG. S Elkem v ne 100% kondici museli ostatní členové týmu, jako Knight a Bin, převzít významnější role. Tento byl vidět hlavně v dnešním zápase s T1, kde výkon Bina výrazně vynikl.

Někteří ho dokonce podezřívají z užití Aderalu, který může způsobit i právě zvracení a je v esportu zakázanou látkou. Další pak zase vtipkují, že zvracel, když viděl knighta, jak hraje Corkiho. My můžeme jen popřát hodně štěstí a doufat, že Elka uvidíme zítra v plné síle

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.